A GARMIN a világ vezető navigációs készülékgyártója Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák.  A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok, autózás résztvevői, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások.

A Garmin küldetése: Ügyfelei mindennapi életének lényeges részévé válni az autós, repülős, hajós, túrázó és sport eszközök kiemelkedő minőségű megbízható gyártójaként. 

Jövőképe: A lenyűgöző kialakítás, a kiváló minőség és a legjobb ár/érték arány miatt a legkeresettebb termékek szállítójává és vezető gyártójává válni minden kiszolgált piaci szegmensben. 

Értékei: Értékeinek alapja a becsület, tisztesség, a munkatársak, vásárlók és üzleti partnerek tisztelete. Minden Garmin munkatárs kiemelkedő teljesítményt nyújt és elkötelezett az ügyfelek, a partnerek és a többi munkatárs kiszolgálásában, az ígéretek megvalósításában.

Termékek

Tekints meg egy kis ízelítőt az GARMIN népszerű termékeiből, bővebb választékért és szaktanácsadásért kérjük látogass el üzletünkbe:

Edge® 130
Edge® 130

44 010 Ft

Kompakt, egyszerűen használható, GPS-es, kerékpáros figyelmeztető funkciókkal

Edge® 530
Edge® 530

101 610 Ft

Teljesítményközpontú GPS-es, számítógép térképi funkciókkal

Edge® Explore
Edge® Explore

84 510 Ft

Érintőkijelzős GPS túrabiciklikre,  online funkciókkal, európa térképpel

Edge® 830
Edge® 830

134 910 Ft

Érintőképernyős kerékpáros GPS, térképpel, útvonal tervezés akár út közben

Edge® 1030
Edge® 1030

169 110 Ft

Az igazi kerékpáros központi készülék. GPS és Wifi, valamint a nagy éríntőképernyő a kategória csúcsára emeli.

Varia Radar RTL515
Varia Radar RTL515

74 900 Ft

Hátsó lámpa és radar egyben!  A megbízható hátrafelé néző radar lehetővé teszi, hogy úgy kerékpározz, hogy tudod mi fog érkezni.