A CUBE-ot 1993-ban, Marcus Puerner alapította a bajorországi Waldershofban. Az évek során a vállalat több európai országban piacvezetővé vált a középső, a prémium hegyikerékpár és a közúti kerékpár szegmenseiben. A márka világszerte 67 országban elérhető szakkereskedőkön keresztül. A jelenlegi termékportfólió több mint 350 különböző kerékpárból és E-kerékpárból áll. Ergonómiailag optimalizált kerékpárok nőknek és gyerekeknek, valamint ruházat- és kiegészítők sorozata szinesítik a termékkínálatot.

A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat gyártani nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság, és a versenysportban a tesztpilóták által szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy a felhasználási módnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket és részletmegoldásokat alkalmazzák. A prototípusokat laborban és élesben egyaránt kemény próbatételnek vetik alá, mielőtt a boltokba kerülnek.

Kerékpárok

Tekintsen meg egy kis ízelítőt a CUBE kerékprjaiból, ha érdekli a teljes választék, látogasson el üzletünkbe.

Touring Hybrid Pro 500 - 829.990 Ft
Touring Hybrid Pro 500 - 829.990 Ft

Kezdve az integrált csomagtartóval a sárvédőkön át a világításig és a megbízható alkatrészekig bármilyen bringás kalandra készen állsz vele. Minden adott, amikre csak szükséged lehet... és nincs rajta semmi felesleges. Még rugós nyeregcsővel is elláttuk az extra kényelemért.

CUBE Nature - 174.990 Ft
CUBE Nature - 174.990 Ft

Függetlenül attól, hogy csak a városban tekersz, vagy hétvégente túrázol ez a tökéletes eszköz rá. A váz duplán húzott csövekből készült - így eltávolíthattuk a felesleges anyagot onnan, ahol nincs rá szükség.

Reaction Race - 429.990 Ft
Reaction Race - 429.990 Ft

A Reaction aprólékosan megtervezett váza a könnyű súlyt, egy cross-country bringa érzékenységét és hatékonyságát egyesíti egy trail bringa sokoldalúságával.