Az ABUS név 1924 óta világszerte a biztonságot és megbízhatóságot jelenti. A németországi központtal rendelkező ABUS, minőség-orientált gyártóként, megbízható, hosszú élettartamú és könnyen kezelhető termékek fejlesztése és gyártása mellet kötelezte el magát.

Az ABUS védi közlekedési eszközeit, és ehhez olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek biztonságot nyújtanak útközben is. Legyen ez egy lakat a kertben vagy egy bolt előtt, kerékpáros sisak egy családi kirándulásra vagy nemzetközi kerékpárversenyző csapatok hivatalos támogatására.

 

Termékek

Tekintsen meg egy kis ízelítőt az ABUS népszerű termékeiből, bővebb választékért és szaktanácsadásért kérjük látogasson el üzletünkbe:

UGRIP BORDO™ - 20.220 Ft
UGRIP BORDO™ - 20.220 Ft

Szögletes kivitel, nagy színválaszték: a uGrip BORDO™ 5700 hajtogatható lakat jó biztonsági jellemzői mellett az egyedi ízlés tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után.

MONTRAILER - 41.520 Ft
MONTRAILER - 41.520 Ft

A MonTrailer kielégíti azok kényelmi igényeit is, akik a biztonságot illetően nem hajlandóak kompromisszumokat kötni.

BORDO GRANIT XPLUS  - 40.355 Ft
BORDO GRANIT XPLUS - 40.355 Ft

Maximális erő, maximális biztonság: Legmagasabb biztonsági szintjének köszönhetően a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 hajtogatható lakat a sikeres BORDO™ család csúcsmodellje.