A kerékpár-gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában több mint 100 éves tapasztalat tette a Continentalt az iparágban egyedülálló vállalattá.

A Continental az egyetlen német kerékpár-gumiabroncsgyártó, amely Németországban gyártja gumiabroncsait. A verhetetlen BlackChili Compound™, a Vectran™, valamint az MTB gumiabroncsok ProTection és RaceSport technológiája csak Németországban gyárthatóak.

Korbach-i technológiai és fejlesztési központban folyamatosan fejlesztés zajlik, valamint forradalmian új technológiákat alkalmaznak, mint például a verhetetlen BlackChili Compound™. Ez egy speciális a futófelület-keverék, amely mindig a polimerek és a nyersanyag-kutatás legfrissebb ismeretein alapszik, így kiváló tapadás és gördülési ellenállás mellett, tartós megoldást kínál a kerékpáros ipar számára. A komplex vegyülettechnika annyira érzékeny, hogy a BlackChili Compound™ gumiabroncsokat kizárólag a német Korbach-üzemben gyártják.

Termékek

Tekintsen meg egy kis ízelítőt a Continental népszerű termékeiből, bővebb választékért és szaktanácsadásért kérjük látogasson el üzletünkbe:

 
Cross King 2.3 - 22.160 Ft
Cross King 2.3 - 22.160 Ft

Sokoldalú verseny és trail gumiabroncs. Simán gördülő speciális futófelülette bármilyen terepehez jól alkalmazkodik.

Ultra Sport III - 7 800 Ft
Ultra Sport III - 7 800 Ft

Teljesen megújult, dinamikus futófelületminta. Akár országúti verseny bringára, akáregy klasszikus városi kerékpárra egyaránt alkalmas. Számos méretben és színben kapható.

 CONTACT Urban - 10.000 Ft
CONTACT Urban - 10.000 Ft

A könnyű gördülés és a komoly defekt védelem közötti tökéletes szimbiózis tükröződik ebben a városi dzsungelbe tervezett speciális gumiabroncsban.