A CUBE-ot 1993-ban, Marcus Puerner alapította a bajorországi Waldershofban. Az évek során a vállalat több európai országban piacvezetővé vált a középső, a prémium hegyikerékpár és a közúti kerékpár szegmenseiben. A márka világszerte 67 országban elérhető szakkereskedőkön keresztül. A jelenlegi termékportfólió több mint 350 különböző kerékpárból és E-kerékpárból áll. Ergonómiailag optimalizált kerékpárok nőknek és gyerekeknek, valamint ruházat- és kiegészítők sorozata szinesítik a termékkínálatot.

A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat gyártani nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság, és a versenysportban a tesztpilóták által szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy a felhasználási módnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket és részletmegoldásokat alkalmazzák. A prototípusokat laborban és élesben egyaránt kemény próbatételnek vetik alá, mielőtt a boltokba kerülnek.

Kerékpárok

Tekintsen meg egy kis ízelítőt a CUBE kerékprjaiból, ha érdekli a teljes választék, látogasson el üzletünkbe.

'21 CUBE SL Road Pro
'21 CUBE SL Road Pro

Hamarosan...

Az SL Road Pro alacsony súlyának és sokoldalúságának kombinációja teszik igazán komoly bringává. A Shimano 2x10 sebességes váltása hatalmas áttételtartományt és finom működést biztosítanak egy egyszerű, könnyű szettben. 

'21 CUBE SL Road
'21 CUBE SL Road

Hamarosan...

A teljesen új SL Road-ot a legnagyobb mértékben lecsupaszítottuk, hogy a lehető legkevesebb macerával juttasson el A-ból B-be. A kényelmes karbon villa elveszi az úthibák élét még rosszabb utakon is. Ingázó, edző vagy kalandozó: hogyan szeretnéd ma használni az SL Road-odat?

'21 CUBE Touring
'21 CUBE Touring

209.990 Ft

Amikor hív az országút olyan bringára lesz szükséged, ami kényelmes, sokoldalú, biztonságos és élmény vele menni. A CUBE Touring mind megfelel ezeknek. Az Efficient Comfort Geometry és a finom mozgású Suntour villa remek szolgálatot tesznek a kátyús utakon.

'21 CUBE Nature
'21 CUBE Nature

209.990 Ft

A Nature nem csupán a városi tekerésekről és a hétvégi túrákról szól - valódi bringás szabadságot ad. Készítésénél a kényelmet és a megbízhatóságot tartottuk szem előtt és 24 sebességes, széles áttételtartományú Shimano váltással szereltük fel, hogy bármilyen útvonalat megkönnyítsen.

'21 CUBE Nature Pro
'21 CUBE Nature Pro

Hamarosan...

Függetlenül attól, hogy csak a városban tekersz, vagy hétvégente túrázol ez a tökéletes eszköz rá. A váz duplán húzott csövekből készült - így eltávolíthattuk a felesleges anyagot onnan, ahol nincs rá szükség.

'21 CUBE Touring Hybrid - ONE 625
'21 CUBE Touring Hybrid - ONE 625

Hamarosan...

Bármit is csinálsz, bárhová is akarsz eljutni, a Touring Hybrid ONE kényelmesen és stílusosan eljuttat oda. A nagy teljesítményű Bosch 3. generációs motorral, a Powertube akkumulátorral és a megbízható, könnyen használható Shimano 9 sebességes váltóval bármilyen utazást jelentősen megkönnyít.

'21 CUBE Ella Ride
'21 CUBE Ella Ride

Hamarosan...

Attól, hogy praktikus még nem kell, hogy unalmas is legyen - az Ella Ride lenyűgöző retro megjelenése csak egy része a vonzerejének.Az elegáns csomagtartóval, világítással, sárvédőkkel és kitámasztóval bármire készen áll.

'19 CUBE Touring Hybrid Pro 500 - 829.990 Ft
'19 CUBE Touring Hybrid Pro 500 - 829.990 Ft

Kezdve az integrált csomagtartóval a sárvédőkön át a világításig és a megbízható alkatrészekig bármilyen bringás kalandra készen állsz vele. Minden adott, amikre csak szükséged lehet... és nincs rajta semmi felesleges. Még rugós nyeregcsővel is elláttuk az extra kényelemért.

'19 CUBE Reaction Race - 429.990 Ft
'19 CUBE Reaction Race - 429.990 Ft

A Reaction aprólékosan megtervezett váza a könnyű súlyt, egy cross-country bringa érzékenységét és hatékonyságát egyesíti egy trail bringa sokoldalúságával.